Αφροδίτη Γραμμέλη: Το περιστατικό με την Κολέτσα και τα σχόλια για τον Γιώργο Λιάγκα

Αφροδίτη Γραμμέλη

«Ακόμα και με την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα, ακούστηκαν τέρατα τα οποία δεν ισχύουν.»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέλυσε στην εκπομπή ΕΔΩ το παρασκήνιο με το κόψιμο της Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τον κανιβαλισμό που δέχτηκε, με πράγματα που δεν υφίστανται. Με αφορμή αυτό, αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από την εκπομπή.

Αποχώρησε γνωστή τραγουδίστρια από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!
[dfp_ads id=236982]

«Εγώ περνούσα πάρα πολύ ωραία. Γνώρισα ανθρώπους που χάρηκα που τους γνώρισα. Συνεργάστηκα με εξαιρετικά πλάσματα. Με τον Γιώργο Λιάγκα πέρασα πάρα πολύ καλά και τον ευχαριστώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Με στεναχωρεί και με πληγώνει ο κανιβαλισμός πάνω στον Γιώργο, γιατί μιλάμε πια για κανιβαλισμό σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά για την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από την εκπομπή του!

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να προκαλεί και να προκαλεί και αντιδράσεις και νομίζω ότι δεν πιέστηκε, με την έννοια ότι δεν ξαφνιάστηκε με αυτό που έζησε, αλλά κάποια στιγμή ως ομάδα προβληματιστήκαμε και λέγαμε δεν είναι δυνατόν. Λέγονταν πράγματα που δεν υφίστανται. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Ακόμα και με την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα, ακούστηκαν τέρατα τα οποία δεν ισχύουν. Ο Γιώργος έχει το βίντεο. Θα μπορούσε αν ήθελε, να το παίξει. Δεν το έκανε. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος που θα πατήσει σε έναν άνθρωπο και σε έναν καλεσμένο για να τον εκθέσει. Είναι πολύ ευγενικός. Εγώ ήμουν παρούσα σε όλο αυτό και την άλλη μέρα είδα να λέγονται τέρατα και ανυπόστατα πράγματα», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για το κόψιμο της Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα