Αφροδίτη Γραμμέλη κατά Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Είναι αγενέστατη, να μας αποδείξει ότι είναι στημένο»

Αφροδίτη Γραμμέλη

Δείτε όλα όσα είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι που προκάλεσαν την οργή της Αφροδίτης Γραμμέλη.

Στο «Πρωινό μας» έδωσε συνέντευξη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία χαρακτήρισε αχώνευτη την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, από την πλευρά της, μετά την προβολή των δηλώσεων, αποκάλεσε αγενέστατη την Ελίζαμπεθ.

«Η Καρολίνα ήξερε ότι πουλάει ο έρωτας, από τη φίλη της τη Μαριαλένα. Η Καρολίνα έχει πάει για διακοπούλες τώρα εκεί. Είναι ξεκάθαρα στημένο αυτό το φλερτ. Δεν έπρεπε να φύγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έπρεπε να φύγει η Καρολίνα γιατί δεν δίνει τίποτα. Μου είναι αχώνευτη η Καρολίνα, συγγνώμη αλλά είμαι αληθινή. Ο Μπο είναι χρόνια φίλος μου και μπράβο του για το πώς το διαχειρίστηκε.

Ήταν λίγο καιρό μαζί. Πριν από δύο μήνες τον είχαν δει με άλλη κοπέλα. Πότε χώρισε και τα έφτιαξε με αυτή την Καρολίνα; Φάνηκε πώς την πρόσεξε ο Μάριος την Καρολίνα, δεν της έλειψε τίποτα. Φίλοι φίλοι… καριοφύλλι! Ο Μπο δεν έχει ανάγκη από αυτή την κιτρινίλα, δεν έχει ανάγκη να ξεφτιλιστεί, η άλλη κάνει βρώμικο ριάλιτι», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Η κυρία Ελέτσι δεν είναι αληθινή, είναι αγενής. Είναι αγενέστατη η κυρία Ελέτσι. Εκτός του ότι τοποθετήθηκε με χαρακτηρισμούς που δεν είναι ωραίο να ακούγονται δημόσια… Η κυρία Ελέτσι από πού κι ως πού θέλει να αλλάξει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας; Τι θα πει στημένο; Να μας το αποδείξει».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε από την πλευρά της: «Μάλλον η Ελίζαμπεθ χρειάζεται την κιτρινίλα για να μπει μέσα», ενώ η Έλενα Χριστοπούλου πρόσθεσε: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις της, λυπάμαι πολύ».