Αφροδίτη Γραμμέλη κατά Ελένης Γερασιμίδου: «Ως γυναίκα, θεωρώ ότι είναι φάουλ»

Αφροδίτη Γραμμέλη

«Μπορείς να διαφωνείς με την αισθητική κάποιου, η λέξη “ξεβρακώνεται” όταν ακούγεται σε δημόσιο λόγο, εμένα δεν μου αρέσει», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στη δήλωση που έκανε πρόσφατα η Ελένη Γερασιμίδου για την Ιωάννα Τούνη στάθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα της εκπομπής “Όλα γκουντ”, τονίζοντας πως ήταν ένα μεγάλο φάουλ από την γνωστή ηθοποιό.

«Είχα τοποθετηθεί από πέρυσι για την Ιωάννα Τούνη και είχε πέσει πολύς κόσμος να με φάει. Είχα πει ότι ποια είναι η κυρία Τούνη και ασχολείται όλη η Ελλάδα μαζί της; Και είχα δεχτεί πάρα πολλά αρνητικά σχόλια. Χαίρομαι που βεβαιώθηκα ένα χρόνο μετά. Βγαίνετε όλοι και λιθοβολείτε την Ιωάννα Τούνη γιατί είναι εύκολο, πουλάει. Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε. Έχει κάνει κάποιες απανωτές δηλώσεις και βγαίνουν όλοι και της τη λένε», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Ξεσπά η Ελένη Γερασιμίδου για την Ιωάννα Τούνη – «Φωτογραφίζεται, φιλιέται, ξεβρακώνεται»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε από την πλευρά της: «Η δήλωση που είχε κάνει η Ιωάννα Τούνη με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ. Ήταν άστοχη και ζήτησε συγγνώμη. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο, ας κάνει η κοπέλα την καριέρα της και με όποια αισθητική έχει επιλέξει».

«Όμως, ως γυναίκα, δεν μου άρεσε η φράση της κυρίας Γερασιμίδου, να βγει δημοσίως και να πει “ξεβρακώνεται” για μια άλλη γυναίκα. Θεωρώ ότι είναι φάουλ, δεν είναι ωραίος χαρακτηρισμός. Μπορείς να διαφωνείς με την αισθητική κάποιου, η λέξη “ξεβρακώνεται” όταν ακούγεται σε δημόσιο λόγο, εμένα δεν μου αρέσει», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.