Αφροδίτη Γραμμέλη για Survivor: «Μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μας κανονικά»

Αφροδίτη Γραμμέλη

"Ο Σχίζας είναι πιο αποδυναμωμένος και αυτό φαίνεται, ο Μπάρτζης έχει βγει πάρα πολύ μπροστά και θα την πληρώσει αυτός" σχολιάζει η Αφροδίτη Γραμμέλη για το Survivor.

Τις εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor και όσα ειπώθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Σε συζήτηση που είχε το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό Μας» και μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η γνωστή τηλεκριτικός και δημοσιογράφος πήρε τον λόγο, σημειώνοντας:

«Εντάξει… τώρα μιλάμε ότι μάς κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μας κανονικά. Κλίκες υπάρχουν. Ο Μπάρτζης δεν έχει διαφοροποιηθεί καθόλου σε ό,τι είπε. Στοχοποιεί σταθερά την Ευρυδίκη και τη Σταυρούλα, υπάρχει μία στοχοπροσήλωση της συγκεκριμένης ομάδας των τριών ανδρών απέναντι στις δύο κοπέλες με κάθε τρόπο. Ακόμα και οι αιχμές για τη Σταυρούλα έχουν απώτερο στόχο να αντιδράσει και η Ευρυδίκη και αυτό είναι περισσότερο από εμφανές».

Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της σχολίασε: «Δε μίλησε και για τη Χαμπέρη ωραία, τη χαρακτήρισε άβουλη και δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι για μια γυναίκα, ότι είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Τι σημαίνει; Ότι δε μπορεί να σκεφτεί και είναι ένα έρμαιο;».

«Υπάρχουν κλίκες ξεκάθαρα. Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: δε μπορώ να καταλάβω γιατί από τη μια υπάρχουν τα συμβόλαια και απ’ την άλλη οι κλίκες. Μα το παιχνίδι αυτό είναι. Το να δημιουργήσεις ομάδες και να εφαρμόσεις τη στρατηγική. Ο Σχίζας είναι πιο αποδυναμωμένος και αυτό φαίνεται, ο Μπάρτζης έχει βγει πάρα πολύ μπροστά και θα την πληρώσει αυτός» συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής βρέθηκε και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του Survivor τοποθετήθηκε, λέγοντας:

«Ο Σπύρος παίζει. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο για όλους. Αυτή τη στιγμή βλέπετε ένα μονταρισμένο προϊόν, είναι ένα ριάλιτι. Ο Σπύρος δεν θα πεινάσει τσάμπα, πήγε να παίξει. Και το παιχνίδι τι είναι; Στρατηγικό. Εννοείται λοιπόν ότι θα πει πράγματα που θα εκθέσουν κάποιους χαρακτήρες, γιατί πίσω από τις κάμερες δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο Βασάλος δε λέει ψέματα».