Αφροδίτη Γραμμέλη για Σπύρο Μαρτίκα: «Νιώθω πολύ ενοχλημένη αυτή τη στιγμή, δεν παίζει δίκαια»

Αφροδίτη Γραμμέλη

"Αν έβγαινε ένας άντρας και έκανε αυτό το σχόλιο για την ισιωτική σε μία γυναίκα, τώρα όλες οι εκπομπές θα τον κατηγορούσαν ότι έκανε σεξιστικό σχόλιο" ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι εξελίξεις και τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star απασχόλησαν το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό Μας».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την επίμαχη ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα, που είχε αποδέκτη της τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Αν ο Βασάλος θέλει να ισιώνει τα κοτσιδάκια του, να πάει σε άλλο παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά σε μία από τις δηλώσεις του on camera ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Πάντως, αν έβγαινε ένας άντρας και έκανε αυτό το σχόλιο για την ισιωτική σε μία γυναίκα, τώρα όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης θα τον κατηγορούσαν ότι έκανε σεξιστικό σχόλιο και αηθή επίθεση» σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Εγώ θεωρώ ότι αυτή η ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα είναι το πρώτο λάθος του, ένα από τα πολλά που έχει κάνει για την εικόνα του στο Survivor. Δεν παίζει σωστά» τόνισε η δημοσιογράφος αμέσως μετά.

«Εγώ νομίζω ότι κάνει ό,τι μπορεί για να προσηλυτίσει το κοινό του. Είναι πάρα πολύ ευφυής, πάρα πολύ έξυπνος. Όταν βάζει στο μάτι κάποιον, θα κάτσει απέναντι από την κάμερα και θα τον θάψει με όλα τα μεγαλεία που του αρμόζουν» σχολίασε από την πλευρά της η Έλενα Χριστοπούλου.

«Εγώ που τον στήριζα νιώθω αυτή τη στιγμή πολύ ενοχλημένη» επισήμανε στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη