Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είναι ξεπερασμένο αυτό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ»

Αφροδίτη Γραμμέλη

«Και η ανάγκη κάθε μέρα κάτι να συζητάμε είναι λίγο βαρετό, γιατί πια μπαίνουμε σε κάτι λεπτομέρειες που δεν αφορούν και τον κόσμο», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τα όσα είπαν χθες η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη, σχετικά με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, σχολίασαν σήμερα στο “Mega Καλημέρα”. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, γι’ ακόμα μία φορά, πήρε θέση και εξέφρασε ανοικτά την άποψή της.

Φαίη Σκορδά: «Κάποιοι παρουσιαστές βγάζουν αυτές τις πληροφορίες γιατί έχουν τη λογική της ενδυνάμωσης συμβολαίων»

«Μου αρέσει η Ελένη Μενεγάκη, γιατί θεωρώ ότι κάνει το σύγχρονο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όπου ένα λες, δέκα εννοείς. Είναι η πιο μοντέρνα εκδοχή του ρεπορτάζ για μένα. Επίσης, εγώ θα διαφωνήσω λίγο με τη Φαίη, που αγαπώ πολύ. Η Φαίη είναι από τους ανθρώπους που κάνουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πάρα πολλά χρόνια.

Ελένη Μενεγάκη: «Τα κανάλια ξέρουν τι θα κάνουν, όχι πάντως το πρώτο δίμηνο της σεζόν»

Εγώ νιώθω ότι πια αυτό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, έτσι όπως γινόταν στις εκπομπές, είναι ξεπερασμένο. Και η ανάγκη κάθε μέρα κάτι να συζητάμε είναι λίγο βαρετό, γιατί πια μπαίνουμε σε κάτι λεπτομέρειες που δεν αφορούν και τον κόσμο. Ασχολείται ο ένας με τον άλλον και γίνεται πολλή κουβέντα για το τίποτα», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε επίσης: «Θεωρώ ότι όλο το ρεπορτάζ είναι δέκα πράγματα που συζητάμε και ισχύουν τα εφτά. Τα τρία, όμως, που δεν ισχύουν είναι τα πιο σοβαρά».