Αφροδίτη Γραμμέλη: «Φέτος με τα νούμερα τη μια μέρα γελάς και την άλλη κλαις»

Αφροδίτη Γραμμέλη

"Με την Φαίη είναι οικογενειακή η σχέση μας" παραδέχθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Λίγο μετά την πρεμιέρα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και το Πρωινό μας μίλησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Η γνωστή τηλεκριτικός μίλησε, μέσα σε όλα, για την σχέση που έχει με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, τον σκληρό ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη καθώς και την περσινή της συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Γραμμέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Φαίη είναι οικογενειακή η σχέση μας. Πέρυσι δεν ήμουν μαζί της για να ξέρω πως ένιωθε, ξέρω όμως ότι η Φαίη πάντα έχει αγωνία για τη δουλειά της και για τους συνεργάτες της. Το τονίζω αυτό γιατί, αν η Φαίη δεν νιώσει πως όλοι οι συνεργάτες της είναι καλά, δεν ξεκινάει κάτι. Είχε τεστάρει τα πάντα, ήταν εδώ κάθε μέρα από το πρωί ως την άγρια νύχτα, δεν κοιμόταν και νιώθουμε μια ασφάλεια που μας προστατεύει πάρα πολύ».

«Ακόμη είναι πρώιμο να πούμε κάτι και φαίνεται από τα νούμερα ότι τη μια μέρα γελάς και την άλλη μέρα κλαις» συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη στους δημοσιογράφους. «Φυσικά και μου ευχήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Μια χαρά ήταν η περσινή χρονιά, αν και λίγο δύσκολη στην αρχή γιατί ήταν δυο πολύ μεγάλα πρότζεκτ. Όταν όμως έχεις καλή παρέα είναι όλα ανώδυνα».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή OPEN Weekend.