Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν σχολιάζω τους συναδέλφους μου» – Κώστας Τσουρός: «Ως τηλεκριτικός μόνο συναδέλφους σχολιάζει»

Τι απαντά η Αφροδίτη Γραμμέλη;

Μια δήλωση που έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και ένα σχόλιο που έκανε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός, είχαν ως αποτέλεσμα την αντίδραση της γνωστής δημοσιογράφου και τηλεκριτικού.

Μετά από ερώτηση που δέχτηκε από τη δημοσιογράφο για τις δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Νομικός για την αποχώρησή του από το Πρωινό μας, η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε: «Να σας πω κάτι; Χρόνια πολλά, καλή Σαρακοστή σε όλους. Δεν σχολιάζω τους συναδέλφους μου».

Μετά από τη συγκεκριμένη δήλωση, ο Κώστας Τσουρός παρατήρησε τα εξής: «Μιας και λέτε για τα σόγια. Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στη δήλωση που μας έκανε ότι δεν σχολιάζει ποτέ συναδέλφους. Ξέρετε πόσο εκτιμώ την Αφροδίτη, αλλά ως τηλεκριτικός μόνο συναδέλφους σχολιάζει γενικά. Εν πάση περιπτώσει, μετά από αυτή τη δήλωση, ανέβασε ένα story στο Instagram με το σόι πίσω. Σαν να είναι απάντηση σε αυτό που είπε ο Βασίλης Νομικός… Δηλαδή… Δεν τους είπε και καμπούρηδες, σόι τους είπε. Η οικογένεια είναι φανταστική σε αυτή τη ζωή».

Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε:

«Όταν δηλώνω, δεν σχολιάζω συναδέλφους, αναφέρομαι σε ομοκάναλους και “ομοπάνελους”. Προφανώς δεν είμαι ανόητη. Ο σχολιασμός είναι η δουλειά μου».