Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Ναι, είμαι χοντρή, είναι αλήθεια και δεν είναι κακό» – Το μήνυμά της στον κόσμο

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

Δείτε όλα όσα είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή υποδέχθηκαν στο Dot η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε για το θέμα των κιλών της, για τα μηνύματα μίσους που λαμβάνει στα social media, αλλά και για τους συμπαίκτες της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό το body positivity που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είτε είσαι 30 είτε είσαι 130 κιλά πρέπει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Υπάρχει αυτό το body shaming και ισχύει και για άντρες και για γυναίκες.

Έβλεπα τον τρόπο που φερόντουσαν σε μένα, στην καθημερινότητά μου. Αυτό το επικριτικό, αν έχεις κάτι διαφορετικό, σε κοιτάζουν. Ναι, είμαι χοντρή, είναι αλήθεια και δεν είναι κακό και δεν με νοιάζει κιόλας. Χωρίς να με γνωρίζουν με σταματούν και μου λένε να αδυνατίσω. Δεν με ενοχλεί, δεν μπορείς να ασχολείσαι με τέτοια άτομα γενικά.

Το μειονέκτημα στον άνθρωπο είναι όταν δεν σέβεται κανέναν άλλον. Μόνο αυτό μπορεί να είναι μειονέκτημα. Δεν ένιωθα μειονεκτικά, αλλά καταλάβαινα από τα βλέμματα ότι είμαι διαφορετική», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.