Αφοπλιστική η Μαρία Σολωμού για τον μεγαλύτερο έρωτα της: «Ήταν η μεγαλύτερη κότα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου»

Μαρία Σολωμού

"Ξέραμε και οι δύο ότι αυτό θα κλείσει ωραία - ωραία" ομολόγησε η Μαρία Σολωμού.

Την Μαρία Σολωμού φιλοξένησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το Σάββατο στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε για το κεφάλαια «σχέσεις» και «χωρισμός» αποκαλύπτοντας πως έκλεισε ο κύκλος για τον μεγαλύτερο έρωτας της ζωής της.

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει τύχει σε μια περίπτωση, που ήταν ένας τεράστιος έρωτας της ζωής μου και νομίζω πως ήταν ο μεγαλύτερος, για τεχνικούς λόγους να μην μπορούμε να είμαστε μαζί. Εγώ δεν πίεσα ποτέ καμία κατάσταση γιατί δεν με ενδιαφέρει να πιέσω μια κατάσταση. Όταν υπάρχει σοβαρός λόγος για να είναι δυο άνθρωποι μαζί, είναι έρωτας… «Φταίει ο έρωτας» και εκεί επιτρέπονται όλα κατ’ εμέ. Δεν μπορείς να καταλογίσεις κάτι. Δεν μπορούσαμε όμως να κάνουμε αλλιώς».

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς και κάποια στιγμή ξέραμε και οι δύο ότι αυτό θα κλείσει ωραία – ωραία. Αυτός ήταν η μεγαλύτερη κότα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

«Δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους και δεν θέλω να τους παρατάω. Προτιμώ να με παρατάνε αυτοί. Δεν αφήνω μια σχέση να βαλτώσει γιατί δεν μπορώ. Μου έχει ξεφύγει αλλά υπάρχει περίπτωση με τον άνθρωπο αυτόν να έχεις μεγάλη αγάπη οπότε είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσεις και να κλείσεις έναν κύκλο. Συνήθως όμως σε αυτές τις περιπτώσεις στεναχωριέμαι εγώ πιο πολύ στον χωρισμό απ’ ότι ο άλλος» συμπλήρωσε ακόμα, με πλήρη ειλικρίνεια, η Μαρία Σολωμού στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.