Άφωνη η Μπέττυ Μαγγίρα με τις περιγραφές της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη: «Τον κάλεσε στο σπίτι, άρχισε να τσιρίζει»

Μαγγίρα Αντωνά

"Του λέω: πώς γίνεται, βρε αγόρι μου, να έχεις κάθε φορά αυτόν τον μαγνήτη;", σχολιάζει με χιούμορ η Μαρία Αντωνά για το επίμαχο περιστατικό.

Στο απίστευτο περιστατικό που έτυχε στον Άρη Σοϊλέδη σε πρώτο ραντεβού αναφέρθηκε η Μαρία Αντωνά. Η σύντροφος του γνωστού ποδοσφαιριστή σχολίασε με χιούμορ το σκηνικό που της περιέγραψε ο ίδιος, αφήνοντας τη Μπέττυ Μαγγίρα με το στόμα ανοιχτό.

«Τα ξέρω, τα ξέρω. Προφανώς κάτι είχε πιεί λίγο παραπάνω, είχε συνδυάσει κατιτίς. Θυμάμαι μου έχει περιγράψει το σκηνικό, που είχε πάει στο σπίτι. Αυτό πάλι, ρε παιδιά, πρώτο ραντεβού στο σπίτι; Είναι δυνατόν;», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Κάλεσε τον Άρη στο σπίτι, μαγείρεψε τα μακαρόνια, κλειδώθηκε η άλλη στην τουαλέτα, άρχισε να τσιρίζει, πετούσε τα μακαρόνια. Του λέω: πώς γίνεται, βρε αγόρι μου, να έχεις κάθε φορά αυτόν τον μαγνήτη;», περιγράφει η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ, με τους συνεργάτες της να εκπλήσσονται με όσα ακούνε.

«Γι’ αυτό με ερωτεύτηκε εμένα, αγάπη μου. Γιατί ποτέ δεν τον κάλεσα στο σπίτι μου και τον αγνοούσα για πολύ καιρό. Γι’ αυτό τα είπε στη Σταματίνα (Τσιμτσιλή) το πρωί, σου λέει: δεν θα τα ακούσει η άλλη», καταλήγει χαριτολογώντας η Μαρία Αντωνά.