Άφωνη η Μαρίνα Πατούλη με τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της – «Κλείσε την κάμερα»

Μαρίνα Πατούλη

«Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Ο κύριος περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το τι θα κάνω εγώ στο μέλλον; Αλήθεια;», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε η Μαρίνα Πατούλη. Όταν ενημερώθηκε για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πατούλης, έμεινε άφωνη, έβαλε τα γέλια και μάλιστα ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

«Ο κύριος Πατούλης, καλεσμένος στην εκπομπή μας, ανέφερε ότι τον συμβουλεύεστε για κάθε σας κίνηση», ρώτησε αρχικά ο ρεπόρτερ.

«Αλήθεια; Μάλιστα», απάντησε η Μαρίνα Πατούλη κι έβαλε τα γέλια, ενώ στη συνέχεια είπε: «Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα».

«Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Ο κύριος περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το τι θα κάνω εγώ στο μέλλον; Αλήθεια; Εγώ του εύχομαι καλή πολιτική πορεία με τις φιλοδοξίες και τη στρατηγική που ακολουθεί επιτυχημένα μέχρι σήμερα. Το τι θα κάνω εγώ θα το ανακοινώσω σύντομα», είπε επίσης η Μαρίνα Πατούλη.