Άφωνη η Φαίη Σκορδά με τη Μαίρη Ραζή: «Τι είμαι;»

Φαίη Σκορδά

Δείτε όλα όσα είπε η Μαίρη Ραζή στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό μας.

Καλεσμένη στο «Πρωινό μας» ήταν σήμερα η Μαίρη Ραζή. Η ηθοποιός εξέφρασε την άποψή της για την απιστία και χαρακτήρισε τη Φαίη Σκορδά ως συντηρητική, αφήνοντάς την άφωνη.

«Δεν με ενδιαφέρει να χαρώ να δω τον σύζυγό μου όταν γυρίζω σπίτι, τον βλέπω πολλά χρόνια. Ο Σωτήρης είναι ένας εξαιρετικός πατέρας, αλλά δεν ξέρω ως σύζυγος. Με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε “σας ευχαριστώ, μου αλλάξατε τη ζωή”.

Για να υπάρχει απιστία πρέπει να προηγείται η κτήση. Δεν είναι εύκολο να μη μάθεις για την απιστία. Μη δίνετε σημασία στην απιστία, να είστε αξιοπρεπείς.

Θέλω το πνεύμα του ανθρώπου να είναι ελεύθερο, το ίδιο και το σώμα μας. Μπορεί να τελειώσει ο έρωτας όμως η αγάπη μένει. Οι άντρες, όταν απατούν, δεν πάνε μόνο με αδέσμευτες. Πάντα ήμουν προς την ελευθερία μου, δεν μου αρέσουν περιορισμοί», είπε η Μαίρη Ραζή.

Μ.Ρ.: Αν αγαπάμε έναν άνθρωπο και πραγματικά θέλουμε να είμαστε μαζί, δεν θα πάμε με έναν άλλον. Αλλά αν κάτι είναι πάρα πολύ καλό και κάπως είναι η συνθήκη, κάτι… Μερικές φορές θυμώνουμε και κάνουμε αντίποινα…

Α.Γ.: Σταματάμε να αγαπάμε όταν πάμε έναν άλλον;

Μ.Ρ.: Όχι καλέ, γιατί; Φυσικά και όχι. Τι πάθατε;

Φ.ΣΚ.: Σκέφτομαι, όλα λάθος τα έχω κάνει.

Μ.Ρ.: Όχι, είστε…

Φ.ΣΚ.: Γιατί μας μιλάτε στον πληθυντικό;

Μ.Ρ.: Είσαι συντηρητική λοιπόν.

Φ.ΣΚ.: Τι είμαι;

Μ.Ρ.: Ότι άκουσες