Άφωνη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με αυτά που είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου – «Έχω πάθει σοκ»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Δείτε όλα όσα είπαν Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Ασημίνα Ιγγλέζου.

Καλεσμένη στο πλατό του Love it ήταν σήμερα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έπαθε σοκ μόλις είδε την απάντηση που έδωσε η Ασημίνα Ιγγλέζου στα όσα είχε πει προ ημερών η Ελίζαμπεθ.

Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει η Ελίζαμπεθ για την Ασημίνα!

«Δεν έδειξα ποτέ στη ζωή μου ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος. Το τι άλλο μπορείς να γίνεις στο Mykonos live tv νομίζω δεν αποφασίσω εγώ ούτε η Ελίζαμπεθ. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει ξαφνικά το Survivor με αυτό το πράγμα. Όχι, δεν ήθελα να εργαστώ στο Mykonos live tv, ότι είχα να κάνω το είχα. Από εκεί και πέρα δεν ήθελα κάτι. Δεν αποτελούσε για μένα η Ελίζαμπεθ εμπόδιο ποτέ. Και λυπάμαι και για τον Πέτρο αν βγήκε και είπε κάτι τέτοιο για μένα, ότι εγώ έβλεπα την Ελίζαμπεθ σαν ανταγωνίστρια», είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μόλις τελείωσε το βίντεο με τις δηλώσεις, είπε: «Έχω πάθει σοκ. Αυτό που λένε… άλαλη! Συγγνώμη, τα πλάνα που η Ασημίνα είναι με το μικρόφωνο του Mykonos live tv στη Χαλκιδική και το μαγιό και τη σηκώνει ο Ποτσέπης, αυτά τα ξεχνάει; Όχι φυσικά, δεν δούλευε. Μη σκίσουμε τα πτυχία μας ξαφνικά… Η κάθε μία μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και θέλει να γίνει διακαώς κάτι; Είναι δικαίωμά της, αλλά όχι στο δικό μου κομμάτι. Αν θέλει να βρει κάτι άλλο, τύπου Χαλκιδική TV ή κι εγώ δεν ξέρω τι, ας το κάνει».