Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη από όσα της είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Σταμάτα να το λες αυτό»

Φώτης Σεργουλόπουλος

Τι απάντησε η έκπληκτη Ελένη Μενεγάκη σε αυτό που της είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής της;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη, το μεσημέρι της Τρίτης. Από τα πρώτα θέματα συζήτησης ήταν τα χρόνια της συνεργασίας του με την Μαρία Μπακοδήμου. Αυτή η κουβέντα, όμως, κατέληξε κάπως απρόσμενα για την Ελένη Μενεγάκη…

«Το ότι μείναμε 20 χρόνια μαζί στην τηλεόραση δεν είναι τυχαίο. Το ότι δεν είμαστε πλέον είναι μια κοινή απόφαση. Στην κοινή τηλεοπτική μας ζωή μαζί αποφασίζαμε τι θα κάνουμε. Κάποια στιγμή πήραμε απόφαση αυτό να τελειώσει, εμείς το κάναμε», εξήγησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στη συνέχεια εξέπληξε την Ελένη Μενεγάκη αναφέροντας:

«Δεν υποτιμάς τον απέναντι, όποιος και να είναι αυτός. Ο ανταγωνισμός στην τηλεόραση είναι κάτι το οποίο πρέπει να το έχεις υπόψη σου, τον ανταγωνισμό τον σέβεσαι και σέβεσαι και τον απέναντί σου. Δεν χρειάζεται να βλέπεις τι κάνει ο απέναντι να τον σκοτώσω για να μπορέσω να πάρω εγώ τα πάνω μου. Κάνεις αυτό το οποίο πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις. Όσο επιτυχία κάνεμ με τη Μαρία Μπακοδήμου στο πρωινό στο Mega που όλοι μας λένε ότι ήμασταν το καλύτερο πρωινό που έχει περάσει, θέλω να πω ότι ποτέ δεν σε περάσαμε στα νούμερα. Την Ελένη δεν την περάσαμε ποτέ στα νούμερα. Κάναμε όμως τη δική μας παρουσία αισθητή».

Η Ελένη Μενεγάκη που είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, απάντησε στη συνέχεια: «Σταμάτα να το λες αυτό. Κάνατε ένα πολύ επιτυχημένο πρωινό γιατί ήταν διαφορετικό».