Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη που έκανε η Σάσα Σταμάτη!

Φαίη Σκορδά

Η πρόταση που είχε γίνει στη δημοσιογράφο "πάγωσε" την παρουσιάστρια...

Το βίντεο που ανέβασε η Σοφία Μουτίδου σχετικά με την πρόταση για φωτογράφιση που δέχτηκε από γνωστό περιοδικό, έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο. Στο Πρωινό έπαιξαν το θέμα και κατά τη διάρκεια της κουβέντας η Σάσα Σταμάτη έκανε μια προσωπική αποκάλυψη που τάραξε τη Φαίη Σκορδά.

Ξεσπά η Σοφία Μουτίδου: «Δεν ήθελαν εμένα, ήθελαν να ξεφτιλίσουν εμένα!»

«Να σου πω τι μου είχαν προτείνει εμένα σαν κόνσεπτ, επειδή υποτίθεται ότι τα λέω και είμαι χύμα; Να φωτογραφηθώ μέσα σε κρεοπωλείο, ανάποδα στο τσιγκέλι. Έβαλα τα κλάματα και πήρα τον Καβατζίκη για να συνέλθω», αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.

[dfp_ads id=236982]

«Μου λες ψέματα! Μου λες ψέματα!Αυτό που λες το εννοείς; Δεν κάνεις πλάκα;», είπε έκπληκτη η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε:

«Μου φαίνεται περίεργο ακούγοντας όλα αυτά κι έχω ακούσει και κάτι άλλο, γιατί αν είναι αυτό που φαντάζομαι έχει βγάλει πολύ ωραία εξώφυλλα. Όταν προτείνεις κάτι είναι η εικόνα που έχεις εσύ για τους γύρω σου. Αυτός που προτείνει αυτό το κόνσεπτ έχει ένα τρόπο σκέψης που τους γύρω του τους αντιμετωπίζει έτσι.

Η Σάσα ξεκίνησε στο Πρωινό ουσιαστικά, έχει έναν δικό της τρόπο σκέψης ιδιαίτερο που δεν τον συναντάς εύκολα και μπορεί καμιά φορά κάποιος να παρεξηγηθεί από κάτι που θα πει. Αλλά εγώ τη βλέπω ότι έχει μια παιδικότητα και μια αθώα ψυχή που δεν το κάνει επειδή θέλει να κάνει κακό, είναι έτσι ο χαρακτήρας της. Εγώ δεν θα το πρότεινα».