Αφήνει αιχμές στο MasterChef η Μάρλεν Γρυντάκη για τον Γιώργο Λασκαρίδη

MasterChef

"Δεν θέλει τις γυναίκες σε αυτό το παιχνίδι. Όλες και μένα. Έχει αναφέρει διάφορα"

Ημέρα απαιτητικής δοκιμασίας για την Μαριάννα Πουλμέντη στο MasterChef και στο επεισόδιο της Τρίτης με την καλή της φίλη, Μάρλεν Γρυντάκη να βρίσκεται μονίμως στο πλευρό της στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Μεταξύ άλλων, ωστόσο, η νεαρή παίκτρια του MasterChef δεν έκρυψε την αντιπάθεια που τρέφει για τον συμπαίκτη της, Γιώργο Λασκαρίδη μιλώντας στην κάμερα.

«Να είσαι δυνατή, αν φύγω, να μη σου λείπω, να τρως καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Πουλμέντη στην Μάρλεν Γρυντάκη, στο σπίτι του MasterChef, προσθέτοντας πως «έχω μιλήσει με τον Γιώργο. Θα είναι από πάνω μου εκείνος, θα είσαι και εσύ. Ο Γιώργος, επειδή είχα πάει για αποχώρηση με την Κατερίνα και κατάφερα εγώ και η Ντέμη να τη βγάλουμε έξω, πιστεύω ότι θα βγάλουμε όποιον το θέλει έξω αλλά δεν είναι έτσι».

«Γενικά ο Γιώργος δεν θέλει τις γυναίκες, νομίζω, σε αυτό το παιχνίδι. Όλες και μένα. Έχει αναφέρει διάφορα» έσπευσε να απαντήσει, με τη σειρά της η Μάρλεν Γρυντάκη. «Ο Γιώργος θέλει να μας διώξει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Τα κορίτσια πιο πολύ. Εμένα από την αρχή μου το είχε δείξει μετά το κάλμαρε λίγο γιατί με είδε αγριεμένη και τα βρήκαμε κάπου στη μέση με τον Γιώργο. Άρχισα να εμπιστεύομαι τον Γιώργο και να θέλω να ‘μαι πιο κοντά του, από τη στιγμή που είναι και από την Κρήτη το παιδί, αλλά μετά ξαναέδειξε και άλλα στοιχεία που δεν ήταν και τόσο θετικά. Απομακρύνθηκα και σταμάτησα να πιστεύω σε εκείνον».

Ιδιαίτερα αιχμηρή, λοιπόν, η παίκτρια του MasterChef για τον συμπαίκτη της…