Αφιέρωμα στον Γιώργο Γερολυμάτο στην «Αυλή των Χρωμάτων»

Αυλή των Χρωμάτων

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 21:00 στην ΕΡΤ2.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον αγαπημένο τραγουδιστή Γιώργο Γερολυμάτο παρουσιάζει «Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2.

Φίλοι και συνεργάτες ήρθαν να μιλήσουν, να τραγουδήσουν και να θυμηθούν σημαντικές στιγμές του μουσικού τους βίου.

Ο σπουδαίος μαέστρος Γιώργος Κατσαρός μάς ταξιδεύει με τις ευαίσθητες μελωδίες του και τον μοναδικό ήχο του σαξοφώνου του, μέντορας και δάσκαλος του Γιώργου Γερολυμάτου, αφού είναι ο άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε στα πρώτα του βήματα, ανοίγοντάς του τον δρόμο προς την καταξίωση.

Οι συνάδελφοί του Λευτέρης Πανταζής, Αντύπας και Δημήτρης Κοντολάζος του αφιερώνουν τις μεγάλες τους επιτυχίες του και μας μιλούν για την πολύχρονη και άρρηκτη φιλία τους. Μοναδική γυναίκα σ’ αυτή την υπέροχη ανδροπαρέα η Λιζέτα Νικολάου, η οποία μας χάρισε συγκίνηση με τις ωραίες ερμηνείες της.

Οι αδελφοί Τζαβάρα με τις κιθάρες τους και τις μελωδικές φωνές τους συνδέονται με τον Γιώργο Γερολυμάτο με μια φιλία που μετράει πολλές δεκαετίες, αφού μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά, πριν η επιτυχία τούς κτυπήσει την πόρτα και ο ηθοποιός-επιχειρηματίας Γιάννης Μπουρνέλης μάς θύμισε ωραίες στιγμές από το θρυλικό αναψυκτήριο «Άκρον» της οδού Λένορμαν.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Παγιάτης (πιάνο / διεύθυνση ορχήστρας), Στέλιος Τζανετής (μπουζούκι), Χρήστος Βυδινιώτης (μπουζούκι), Σπύρος Βλάχος (κιθάρα), Πολύκλειτος Πελέλης (μπάσο), Χρήστος Αλεξόπουλος (τύμπανα), Σταμάτης Χρήστου (πλήκτρα), Δημήτρης Κορδατζής (μπουζούκι με τον Λευτέρη Πανταζή), Νίκος Γεωργόπουλος (μπουζούκι με τον Αντύπα), Δημήτρης Βρεττός (πιάνο με τον Λευτέρη Πανταζή).