Αδύναμος Κρίκος: Παίκτρια δίχως προηγούμενο! Τι είπε για την Έλενα Ακρίτα;

Αδύναμος Κρίκος

"Όσο για την προηγούμενη που έπαιζε το παιχνίδι, δεν το έβλεπα γιατί ήταν..."

Η Φωτεινή δεν είναι μια συνηθισμένη παίκτρια στον Πιο Αδύναμο Κρίκο. Είναι μια παίκτρια που εξομολογήθηκε on air τον έρωτά της για τον παρουσιαστή και μίλησε και για την Έλενα Ακρίτα. Ο Τάσος Τρύφωνος δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή του, καθώς η Φωτεινή τον αιφνιδίασε!

«Είσαι η λατρεία μου. Το λέω δημόσια. Σε λατρεύω αλήθεια, δεν λέω μπούρδες είναι η αλήθεια. Θα ερχόμουν στην Κύπρο αλλά φοβάμαι τα αεροπλάνα. Θα ερχόμουν και θα σας έβλεπα κιόλας. Σε έχω εικόνισμα και στο σπίτι μου. Δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο! Σε γουστάρω! Είσαι ο καλύτερος τύπος, ο καλύτερος παρουσιαστής και μπράβο στο κανάλι που σε έφερε στην Αθήνα. Εσύ θες να κάνεις τον άγριο αλλά δεν μπορείς, έχεις ένα γλυκό πρόσωπο, μια ομορφιά. Τα έχω χάσει. Είσαι Brad Pitt, το λέω δημόσια. Μη φοράς τα σακάκια κουμπωμένα μέχρι πάνω!», είπε η Φωτεινή και ο Τάσος Τρύφωνος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Βέβαια, η παίκτρια δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στην Έλενα Ακρίτα: «Όσο για την προηγούμενη που έπαιζε το παιχνίδι, δεν το έβλεπα γιατί ήταν όλοι οι παίκτες σαν να πηγαίνουν να τους εκτελέσουν οι Γερμανοί. Είναι ωραία γυναίκα, εντάξει, τα λέει ωραία, αλλά είχε ένα ύφος… Τι να σου πω; Εγώ φοβόμουν»!