Άδωνις Γεωργιάδης: Η συγγνώμη στην Ευγενία Μανωλίδου και ο Πολάκης

Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο La Biri Biri για τον καβγά του με τον Παύλο Πολάκη στο Κοινοβούλιο.

Ο καβγάς και οι χαρακτηρισμοί στην Ολομέλεια της Βουλής με πρωταγωνιστές τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο La Biri για ό,τι συνέβη και μεταξύ άλλων ζήτησε συγγνώμη από την σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν θα άφηνα τον εαυτό μου να παραφερθεί με αυτό τον τρόπο στο Κοινοβούλιο, εάν δεν είχε προχωρήσει ο κ. Πολάκης σε αυτή την αήθη, χυδαία επίθεση κατά της γυναίκας μου. Καταλαβαίνω ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνει βρώμικα χτυπήματα κατά των πολιτικών του αντιπάλων. Καταλαβαίνω ότι είχε τη διάθεση να «λασπώσει» και να συκοφαντήσει εμένα, αλλά το να εμπλέξει τη σύζυγο μου – η οποία σημειωτέον δεν είχε έρθει ούτε μια φορά στο Υπουργείο Υγείας να με δει, για να μην πει κάποιος ότι ανακατευόταν στα του Υπουργείου, με έκανε δυστυχώς να βρεθώ εκτός ορίων. Πιστεύω όμως ότι ο κάθε Έλληνας, αν βρισκόταν στη θέση μου, να προσβάλλουν τόσο χυδαία τη σύζυγο του, θα είχε αντιδράσει ανάλογα.

Δεν είναι θέμα μηνύσεων. Ο κ. Πολάκης υποχρεούται… θα μπορούσε να το κάνει χθες, θα δούμε και τη σημερινή μέρα. Είπε ότι έχει στην κατοχή του ραβασάκια με τα οποία εγώ και η γυναίκα μου αιτούμασταν και διατάζαμε και κάναμε διορισμούς. Δύο δρόμους έχει η ζωή: ή θα καταθέσει τα ραβασάκια, ή θα καταθέσω μήνυση.

Η Ευγενία είναι γενικά ψύχραιμη αλλά θα ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη που λόγω της δική μου αγάπης με την πολιτική εμπλέκεται κι εκείνη σε όλα αυτά» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.