Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας είναι παντελώς ανίκανος»

«Ξενέρωσα πολύ όταν ο Σαμαράς έβαλε στη θέση μου στο υπουργείο Υγείας τον Βορίδη»...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε ένα Ougachallenge που είχε τολμηρές ερωτήσεις με αφοπλιστικά ειλικρινείς απαντήσεις.

Στο πολιτικό σκέλος της συζήτησης, ο Άδωνις παραδέχτηκε τη μεγάλη του ενόχληση με την αντικατάσταση του από τον Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Υγείας, ενώ χαρακτηρίζει «παντελώς ανίκανο» τον Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά στη διαπραγμάτευση για το χρέος. «Στον τελευταίο ανασχηματισμό πριν από τις εκλογές που ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε στη θέση σας στο υπουργείο Υγείας -όπου κατά γενική ομολογία δουλεύατε από το πρωί έως το βράδυ- τον κ. Βορίδη, ξενερώσατε;», ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η απάντηση ήταν: «Μπέσα; Ξενέρωσα πολύ»! Ωστόσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως με τον Αντώνη Σαμαρά: «Μιλάμε καμιά δεκαριά φορές τη μέρα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις». «Δεν μπορεί να φέρει μέτρα, είναι παντελώς ανίκανος! Δεν θα καταφέρει να κλείσει καμία συμφωνία!», απάντησε χαρακτηριστικά για τον Αλέξη Τσίπρα. 

Στο υπόλοιπο κομμάτι της κουβέντας, από τις ατάκες του βουλευτή που έκαναν αίσθηση ήταν: 

«Τώρα που ακούω τον Γιώργο Λιάγκα στη μεσημεριανή εκπομπή με την Ευγενία μπορώ να πω ότι μπορεί να κατάφερνε να είναι πιο εκνευριστικός από τον Παπαδάκη. Στέλνω μηνύματα που τον κατακρίνω και τον στηλιτεύω για να το πως έτσι ευγενικά». 
«
Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος στον πλανήτη που θα μπορούσε να αντέξει 7 ημέρες με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ένα νησί. Νομίζω ότι θα προτιμούσες να αυτοκτονήσεις»! 

«Ζήλευα αφόρητα όταν η Ευγενία ήταν στο Dancing.΄Ηταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, δεν θέλω να τη θυμάμαι καθόλου».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκάλεσε στο επόμενο Ougachallenge τον Γιάνη Βαρουφάκη!

https://www.youtube.com/embed/a3vW-mmGTMU