Adele One Night Only: Ταρακούνησε το Twitter και προκάλεσε μουσικό χαμό

Adele

Η Adele έγινε το No1 trend, ενώ οι Έλληνες καλλιτέχνες ανέβασαν τα δικά τους βίντεο.

Χαμός έγινε στο Twitter κατά την έναρξη της προβολής του αφιερώματος Adele One Night Only, από τον Alpha. Το hashtag #Adele βρισκόταν στην 4η θέση, γεγονός που δηλώνει την προσμονή των χρηστών για την προβολή του. Στην πορεία ανέβηκε στην 1η θέση όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος του αφιερώματος.

Μία ακόμα επιτυχία σημειώθηκε και στις Google αναζητήσεις αφού το όνομα Adele βρέθηκε στη 2η θέση στα Google trends, ξεπερνώντας σε αριθμό αναζητήσεων ακόμη και τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Με αφορμή την ανακοίνωση της αποκλειστικής μετάδοσης του αφιερώματος Adele One Night Only από τον Alpha, πολλοί καλλιτέχνες έδωσαν το δικό τους στίγμα τραγουδώντας τις αγαπημένες τους επιτυχίες από τη δισκογραφία της Adele και ανέβασαν τα σχετικά βίντεο στους social media λογαριασμούς τους.

Μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης ερμήνευσε το «Hello», H DEMY το «Easy on me», H Έλενα Τσαγκρινού το «Rolling in the deep», η Εβελίνα Νικόλιζα το «All I ask», ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης το «Someone like you», η  Josephine το «Easy on me», η  Κατερίνα Λιόλιου το «Someone like you», οι Νια Μπαλάφα, Στιβ Μπέκας και Ειρήνη Ψυχράμη το «Rolling in the deep» (φωνητικά του Just the 2 of us), η Λάουρα Νάργες  το «Skyfall» και οι Ειρήνη Παπαδοπούλου και Εβελίνα Νικόλιζα το «Someone like you».

Ο Χρήστος Μάστορας, ο frontman του συγκροτήματος Melisses, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα μουσικό βίντεο της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Το ίδιο έκαναν και άλλοι καλλιτέχνες όπως Ναταλία Γερμανού, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Νϊκος Κοκλώνης, Κατερίνα Καινούργιου καθώς και άνθρωποι του Τύπου.