«Αδειάζουν» τον Ευθύμη Ζησάκη από το θέατρο! Το παρασκήνιο με το YFSF!

Ευθύμης Ζησάκης

Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό;

Η δήλωση του Ευθύμη Ζησάκη ότι κάνει πρόβες για την παράσταση «Toc Toc» προκάλεσε έκπληξη στις τηλεοπτικές εκπομπές, αφού η παράσταση έχει ξεκινήσει από προχθές με τον Νίκο Πολυδερόπουλο να κρατά το ρόλο.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της παράστασης «Toc Toc», Μαργαρίτα Δρούτσα, απάντησε σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει, έπειτα από τις δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη: «Ήταν να είναι. Είχε ξεκινήσει πρόβες. Απλά ήταν ασυνεπής. Για δικούς του προσωπικούς λόγους ήταν ανέτοιμος να ενταχθεί στο σύνολο της παράστασης και να συγχρονιστεί με τους συναδέλφους του και για αυτό το λόγο έπρεπε να αντικατασταθεί. Πάντως πρόβες δεν γίνονται, γιατί όταν οι παραστάσεις ανεβαίνουν, οι πρόβες τελειώνουν, αυτό το γνωρίζουν όλοι. Το Toc Toc έχει ανέβει από τις παραμονές Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη με το Νίκο Πολυδερόπουλο στο ρόλο αυτό. Και στην Αθήνα οι παραστάσεις ξεκίνησαν προχθές τη Δευτέρα, πάλι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο».

Πριν λίγο καιρό, ο Ευθύμης Ζησάκης είχε βρεθεί πάλι στο προσκήνιο ως προς το τι έγινε και βρέθηκε εκτός της παράστασης «Μαριχουάνα Στοπ» που ανεβαίνει από τον Γιώργο Βάλαρη. Ο ίδιος μίλησε επίσης στην εκπομπή «Τι λέει;» σχετικά με τον ηθοποιό: «Ναι, δεν μου κάνει τρομερή εντύπωση, γιατί είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και με τη δική μας περίπτωση στο «Μαριχουάνα Στοπ». Βέβαια, ο Ευθύμης τότε ήταν με τα γυρίσματα, όπου δεν μπορούσε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Η δουλειά μας απαιτεί στρατιωτική πειθαρχία και εξοντωτικούς ρυθμούς και να είσαι πραγματικά στρατιώτης. Αυτό είναι το κυριότερο, όπως και η στάση που ακολουθείς απέναντι στους συναδέλφους, στον σκηνοθέτη και στη δουλειά εν γένει. Δεν αρκεί ποτέ ένα εφόδιο που λέγεται ταλέντο. Γιατί ταλέντο είναι να μπορείς να είσαι και συνεπής.»

Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι επίσης ένας από τους διαγωνιζόμενους celebrities που θα δούμε σε λίγο καιρό να διαγωνίζονται στο Your Face Sounds Familiar. Ο Δημήτρης Μακαλιάς στον αέρα του «Τι λέει;» μετέφερε ένα παρασκήνιο με τον ηθοποιό και από το YFSF. «Έχουμε κι εκεί ένα μικρό ρεπορτάζ, το οποίο λέει ότι στην πρώτη συνάντηση με την παραγωγή και εκεί υπήρξε ένα θέμα – βέβαια το ξέραν ότι μπορεί να προκύψει – εκεί έμεινε στην Αττική Οδό και καθυστέρησε 4-5 ώρες τους έστησε και τον περίμεναν και το παιδί αναγκάστηκε και έστελνε φωτογραφίες ότι είναι στην Αττική Οδό, ότι έπαθε κάτι το αυτοκίνητο και άργησε και εκεί. Θεωρώ ότι εκεί τουλάχιστον θα το γλιτώσει αν περνάει μια δύσκολη φάση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μακαλιάς προσθέτοντας το κερασάκι στην τούρτα της… ασυνέπειας του Ευθύμη Ζησάκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!