«Άδειασαν» τον Μαυρίδη για τη συνέντευξη στο Sunday Live! «Δεν μου ήταν ποτέ συμπαθής!»

Γιώργος Μαυρίδης

Σκληρή κριτική για τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης στο Sunday Live.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ο πρώτος που έδωσε συνέντευξη στους μικρούς Ζέτα και Νίκο στο νέο κυριακάτικο show του ΑΝΤ1 Sunday Live. Το γεγονός ότι μίλησε για το φιλανθρωπικό που έκανε αντί χρημάτων με τη συμμετοχή του στο Nomads, αλλά και ο τρόπος που το έκανε, στάθηκε αφορμή για να σχολιαστεί έντονα από τους χρήστες του twitter, αλλά και την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω.

[dfp_ads id=236982]

«Έγινε χαμός στο Twitter γιατί ο Γιώργος Μαυρίδης, ενώ έκανε κάτι καλό, μπήκε στο Nomads και έδωσε τα λεφτά του για κάτι καλό και δεν είχε μιλήσει. Και μπράβο του και συγχαρητήρια και εμείς είπαμε μέσα από την εκπομπή πόσο καλή κίνηση ήταν αυτή. Ξαφνικά λοιπόν βγαίνει και δίνει μια υπερστημένη συνέντευξη στα δύο παιδάκια που τον ρωτάνε αν δεν πήρε χαρτζιλίκι κι αν έδωσε τα λεφτά της για καλό σκοπό και απαντάει ο Γιώργος ότι «ναι τα έδωσε σε κάτι παιδάκια σαν κι εσάς». Όταν λοιπόν πας να κάνεις κάτι καλό και δεν θες να το πεις και μαγκιά σου που δεν το λες μέσα στο παιχνίδι, τι βγαίνεις ρε αγόρι μου τώρα και κάνεις αυτό το πράγμα; Δίνεις μια συνέντευξη σε δύο παιδάκια που είναι όλο σκηνοθετημένο και το τι θα σε ρωτήσουν και τι θα απαντήσεις κι έχεις αυτό το ύφος το περίλυπο», σχολίασε σε έντονο ύφος η Ανθή Βούλγαρη.

«Ο Γιώργος έχασε. Δεν μου ήταν ποτέ συμπαθής. Με είχε κερδίσει με την πράξη που έκανε, τη φιλανθρωπία. Μπήκε στο παιχνίδι χωρίς να ξέρω το λόγο, βγήκε από το παιχνίδι, δεν ήξερα ότι το έπαθλο που κέρδισε θα πήγαινε για καλό σκοπό και κάπως άλλαξε η δική μου άποψη όπως και του κόσμου, κι από τη στιγμή που το διαλαλεί και το κάνει διαφήμιση έχασε. Δεν έχει νόημα για εμένα όλο αυτό το πράγμα. Όλα γίνονται για το τηλεοπτικό show», διαπίστωσε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…