Άδειασαν τη Ζόζεφιν στο Πρωινό: «Ξεφτιλίζεται! Αυτό είναι ντροπή»!

Ζόζεφιν

«Δεν είναι έτσι κ. Ζοζεφίν, πως σας λένε... Είναι νέα κοπέλα και με αυτά τα δείγματα δεν θα πάει μπροστά»!

«Με τον Δημήτρη ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Χωρίσαμε γιατί μάλλον έλειψε η αγάπη και ο σεβασμός. Το θέμα είναι ότι προτού καν χωρίσουμε είδα να δημοσιεύεται η είδηση σε γνωστό περιοδικό, το οποίο κυκλοφορούσε Τετάρτη και εγώ χώρισα Πέμπτη. Δεν βγήκα να μιλήσω για το χωρισμό μου, απορώ πώς μαθεύτηκε. Πάντως η σχέση αυτή είχε πια τελειώσει οριστικά», δήλωσε η Ζόζεφιν πριν από μερικές μέρες στο Down Town, αναφερόμενη στη σχέση της με τον γιο της Χριστίνας Παππά. Ωστόσο, μετά την κυκλοφορία του περιοδικού ανέβασε μια φωτογραφία στα social media, όπου φαινόταν να ποζάρει ευτυχισμένη με τον σύντροφό της.

Οι δημοσιογράφοι, λοιπόν, ρώτησαν σχετικά τη Ζόζεφιν κι εκείνη τα έριξε όλα στο περιοδικό: «Άλλαξαν τα λόγια μου, είμαι καλά με τον Δημήτρη, τέλος! Δεν δήλωσα κάτι τέτοιο. Δεν δίνω σημασία, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό το θέμα».

Έλα όμως που η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με την Φανή Πλατσατούρα που είχε πάρει τη συνέντευξη από την τραγουδίστρια και της έβαλε να ακούσει το ηχητικό που επιβεβαίωνε τα όσα έγραφε το περιοδικό. Εκεί ήρθε το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα: «Κρίμα… Ξεφτιλίστηκε τώρα! Θα έπρεπε να τη συμβουλεύει η Χριστίνα Παππά για να μην ξεφτιλίζεται! Αυτό είναι ντροπή, και ένας άνθρωπος εκτίθεται και τον λέει ψεύτη. Δεν είναι έτσι κ. Ζοζεφίν, πως σας λένε… Είναι νέα κοπέλα και με αυτά τα δείγματα δεν θα πάει μπροστά. Η ειλικρίνεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στους ανθρώπους».