«Άδειασαν» τη Λάουρα Νάργες στο Πρωινό για την υψοφοβία στο Survivor! «Είναι ξεφτίλα»!

Λάουρα Νάργες

Το βίντεο που "καίει" τη Λάουρα! Έπαθε σοκ η Φαίη Σκορδά όταν το είδε!

Ένα βίντεο που καίει πολλαπλώς τη Λάουρα Νάργες ετοίμασαν στο Πρωινό την Πέμπτη. Η εκπομπή «άδειασε» την παίκτρια του Survivor, η οποία χθες δεν αγωνίστηκε λόγω υψοφοβίας. Οι δραστηριότητες της Λάουρας την περίοδο που συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κατέρριψαν κάθε ισχυρισμό της για τις φοβίες που έχει με το ύψος και το νερό. Η προβολή του βίντεο άφησε την Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό και οι συντελεστές της εκπομπής «στόλισαν» κανονικότατα την παίκτρια του Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Φαίη Σκορδά: Δεν γίνεται αυτό τώρα! Δε γίνεται! Δεν πιστεύω ότι δεν έπαιξε. Αν έχεις τόσα θέματα γιατί πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι; 

Θέμης Γεωργαντάς: Είναι παρωδία να μην μπορείς να συμμετέχεις σε κανένα παιχνίδι.

Σάσα Σταμάτη: Κομμωτήριο! Είναι άδικο για τους άλλους! Δεν πας στο Survivor, απλά! Καταλήγουμε στο μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ο κόσμος δεν είναι ανόητος.

Κώστας Τσουρός: Γενικά η εικόνα της δείχνει ότι έχει πάει για τουρισμό. Οι άλλοι προσπαθούν για να μπορεί να επιβιώσει και η Λάουρα. Είναι ξεφτίλα!

Ελεάννα τρυφίδου: Οι υψοφοβίες είναι κατ’ επιλογή; Σήμερα έχω, αύριο δεν έχω; Εγώ θα ντρεπόμουν, θα αισθανόμουν άσχημα απέναντι σε άλλους ανθρώπους