50 αποχρώσεις του Γκρι: Η φωτογραφία που ξεσήκωσε τους φαν…

Ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook...

Παρόλο που ο δυναμικός χαρακτήρας της Rita Ora φαίνεται να ταιριάζει άψογα σε εκείνον της αδελφής του Christian Grey, Mia, στην πολυαναμενόμενη ταινία, οι πιστοί στο βιβλίο φαίνεται να έχουν έντονες διαφωνίες μετά την πρώτη επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε την Τετάρτη το απόγευμα.

Με το καστανό κοντό καρέ με τις αφέλειες, τα σκουλαρίκια πέρλες και το floral φόρεμα της, η Ora δε μοιάζει καθόλου στην όμορφη ξανθιά που έχουμε στο μυαλό μας αλλά ταιριάζει στην περιγραφή της Mia.

Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία της όμως, στη σελίδα της ταινίας στο Facebook, οι φαν ξεσηκώθηκαν και τα σχόλια τους είναι πικρά…

«Ποιος στο καλό έκανε το καστινγκ; Δε μπορούσαν να βρουν πραγματικά «καυτούς» ανθρώπους όπως αυτοί που περιγράφονται στο βιβλίο; Δείχνει τρομακτική» γράφει φαν. 

«Είναι πολύ μεγάλη για να υποδυθεί τη Mia. Τώρα δε θέλω πια να δω την ταινία. Δεν απεικονίζει καθόλου τη Mia.» προσθέτει άλλος.

Πολλά είναι και τα σχόλια που γράφουν πως η Rita Ora δεν έχει ταλέντο και δεν καταλαβαίνουν πως ο συγγραφέας του βιβλίου επέτρεψε κάτι τέτοιο. Εσείς τι λέτε;

Πηγή: Tmz.com