«30 χρόνια νύχτα, 25 χρόνια έπινα ένα μπουκάλι κάθε βράδυ, χωρίς τα σφηνάκια»

Κώστας Αποστολάκης

«Σε παίρνει η μπάλα σιγά σιγά».

«Το ξενύχτι το έκοψα. Γιατί θα με έκοβε εκείνο σιγά σιγά και το έκοψα από μόνος μου. 30 χρόνια νύχτα, 25 χρόνια έπινα ένα μπουκάλι το βράδυ, χωρίς τα σφηνάκια.», εκμυστηρεύτηκε στην Σάσα Σταμάτη ο καλεσμένος της Κώστας Αποστολάκης.

«Πώς πίνετε ένα μπουκάλι ρε παιδί μου; Πως το κατεβάζετε αυτό το πράγμα; Θέλω να σου πω, επειδή είναι και πικρό», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του Ooh la la.

«Έλα να σου δείξω ένα βράδυ. Πικρό ε; Σιγά σιγά δεν καταλαβαίνεις. Σε παίρνει η μπάλα σιγά σιγά. Και είναι πολύ εύκολο να γίνεις αλκοολικός, αλλά εγώ δούλευα βράδυ, είχα μαγαζί. Αλλά να σου πω κάτι; Εγώ δεν ήπια ποτέ μέρα. Για να γίνεις αλκοολικός πρέπει να πίνεις και μέρα. Εγώ δεν ήπια ποτέ πριν τις 12 το βράδυ. Πώς το έκοψα; Κόβοντας τη νύχτα. Αλλιώς δεν κόβεται. Ξέρεις γιατί; Γιατί βαριέσαι. Λες τώρα δεν περνά η ώρα. Με το αλκοόλ περνά η ώρα σφαίρα. Εν τω μεταξύ έρχεται ο άλλος και σου λέει κάτι πα..ριες, κάτι αηδίες κι εσύ τα βρίσκεις πολύ ενδιαφέροντα αυτά. Τα λεγόμενα χάμπερα. Ενώ χωρίς αλκοόλ θέλεις να τον πλακώσεις στο ξύλο. Σου λέει καλησπέρα και θέλεις να του ρίξεις μια σφαλιάρα να φύγει από τα σκαλιά.Ξέρεις τι γίνεται; Το αλκοόλ έχει ένα ιδίωμα να καλύπτει τα κόμπλεξ κατωτερότητας σου. Είναι υποκατάστατο κακής φύσεως», εξήγησε ο Κώστας Αποστολάκης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!