The 2night Show: Ποιοι θα επισκεφτούν το πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

The 2night Show

Τετάρτη (23/11) και Πέμπτη (24/11) στις 23:15 στον ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο πλατό του The2night Show την εκθαμβωτική Νατάσα Θεοδωρίδου. Παίζει GIVE ME 5’ με τον Δημήτρη Σταρόβα και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το υπέροχο χιούμορ της. Τραγουδάει ζωντανά με την κιθάρα του Δημήτρη το νέο της τραγούδι «Αν είχα μείνει» και μας ταξιδεύει μουσικά σε παλιές αγαπημένες επιτυχίες της.

The 2night Show

Επόμενη καλεσμένη του The2night Show, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μας έρχεται από τη σειρά «Οι Συμμαθητές» με πολύ ανανεωμένο look και μας μιλάει για τη μεγάλη της αγάπη, την οικογένεια της. Τραγουδάει ζωντανά με τον κιθαρίστα της και τον Δημήτρη Σταρόβα. Τι βοήθεια ζητάει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου από το κοινό του The2night Show για τη νέα της μπάντα;

The 2night Show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο The2night Show τον ποινικολόγο και δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγο Σωκράτη Προβατά. Ο Σωκράτης μοιράζεται μαζί μας πολύ προσωπικές πληροφορίες, μας αποκαλύπτει ότι είναι ο πρώτος δικηγόρος που ανέλαβε υπόθεση με πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα και εξομολογείται ότι όνειρό του ήταν να γίνει ηθοποιός.

The 2night Show

Η πολύ γλυκιά ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου έρχεται στο The2night Show και μας μιλάει για τις δουλειές της, τα σχέδιά της και μας αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο αδερφός της όταν εκείνη μιλούσε στο τηλέφωνο με το πρώτο της φλερτ..

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου το The2night Show φιλοξενεί την απολαυστική Νίκη Λάμη, κατά κόσμο γνωστή ως «Σεσίλια» στη σειρά «Οι Συμμαθητές». «Ξέρεις από βέσπα;» τη ρωτάει ο Γρηγόρης και τα πράγματα εξελίσσονται αναπάντεχα στο πλατό…

The 2night Show

Μαθήματα αριθμητικής στο The2night show..Ο Γιώργος Γιαννιάς έρχεται και μας τρελαίνει με αριθμούς, χρονολογίες, προσθέσεις και αφαιρέσεις…. Μας αποκαλύπτει ότι ο λόγος που έγινε τραγουδιστής ήταν ο Αντώνης Βαρδής και ακαπέλα τραγουδούν με τον Γρηγόρη το «Δεν θα με ξεχάσεις»….

The 2night Show

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι μαζί μας αυτή την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο πλατό του The2night Show για ένα μπλάκ άουτ που είχε συμβεί στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα»;

The 2night Show

O Μάνος Παπαγιάννης έρχεται στο αποψινό The2night Show με χιουμοριστική διάθεση, αποκαλύπτει ότι έχει νεύρα με τον Δημήτρη Σταρόβα γιατί η σύζυγός του και ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη γελάει πάντα με τα αστεία του, παρακολουθώντας το The2night Show και μας μιλάει για τη δουλειά του στην τηλεόραση και το θέατρο.

The 2night Show