The 2night Show: Οι σημερινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show

Απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, το The 2night Show φιλοξενεί τον Γιώργο Τσαλίκη. Με «παιχνιδιάρικη» διάθεση, ο Γιώργος μπλοφάρει με τον Δημήτρη Σταρόβα και η αγωνία χτυπάει κόκκινο… αφού το παιχνίδι εξελίσσεται σε ντέρμπι. Ακόμη, ο Γιώργος Τσαλίκης τραγουδάει ζωντανά στο πλατό την καινούργια του επιτυχία.

Η λαμπερή και εντυπωσιακή Βάσω Κολλιδά, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, συναντιέται με τον Γρηγόρη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με πολλές εκπλήξεις!

Η Νεφέλη Ορφανού έρχεται στο The 2night Show και μας ταξιδεύει πίσω στα 80s. Μας αποκαλύπτει ότι αυτοπροτάθηκε για να πάρει τον ρόλο της «ξινής» στο «Ρετιρέ», ενώ ο Γρηγόρης εμφανίζει ένα παλιό πικάπ όπου ακούγεται η φωνή της Μαρίας Κάλλας; Τι μας εκμυστηρεύεται τότε η Νεφέλη;

Με σύνδεση skype από το Λονδίνο είναι μαζί μας και ο Τηλέμαχος Αργυρίου. Μας εξηγεί τους λόγους που άφησε τη δουλειά του στην τράπεζα για να ανοίξει καντίνα στο Λονδίνο, με την ονομασία “Kalimera London” ξετρελαίνοντας τους Λονδρέζους με τα ελληνικά φαγητά του.