The 2night Show: Οι καλεσμένοι της εβδομάδας!

The 2night Show

Ποιοι θα βρεθούν στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο πλατό του The2night Show τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη,  Αγγελική Ηλιάδη και Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

[dfp_ads id=236982]

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αποδέχεται την πρόσκληση του Γρηγόρη σε μία εκ βαθέων συνέντευξη.  Μας μιλάει για τη ζωή του και εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε ότι δεν θέλει να κάνει δικό του παιδί.

Πολλή μουσική στο The2night Show αυτή την Τετάρτη 22 Μαρτίου. Η Αγγελική Ηλιάδη τραγουδάει ζωντανά και μας ταξιδεύει μουσικά με γνωστές επιτυχίες. Επίσης, μας μιλάει για τη ζωή της και για τη μεγάλη της αγάπη, τα παιδιά της.

The 2night Show

Μιμείται την Αγγελική Νικολούλη και είναι απολαυστική! H ηθοποιός Κωνσταντία Χριστοφορίδου μιλάει για τη ζωή της, για τον ρόλο που την καθιέρωσε τηλεοπτικά και για το θέατρο.

The 2night Show

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 23.15, στο πλατό του The2night Show καλωσορίζουμε τους Γιάννη Στάνκογλου, Φωτεινή Πιπιλή, Μαρία Φιλίππου και Ελισάβετ Σπανού.

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, συναντά τον Γρηγόρη σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μας μιλάει για τη ζωή του, τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

The 2night Show

Κοντά μας και η Φωτεινή Πιπιλή. Η γνωστή δημοσιογράφος συζητά με τον Γρηγόρη, αναλύει και σχολιάζει την επικαιρότητα, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

The 2night Show

Η ηθοποιός Μαρία Φιλίππου, ειλικρινής και συγκινητική, έρχεται στο The2night Show σε μία πολύ ξεχωριστή συνέντευξη και μας μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

The 2night Show

Η Ελισάβετ Σπανού τραγουδάει ζωντανά στο The2night Show. Μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε το τραγούδι για μια περίοδο στη ζωή της και μας μιλάει για την επάνοδό της.

The 2night Show