The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show

Σήμερα στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 22:30, στο The 2night Show, η ηθοποιός Αθήνα Οικονομάκου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κουβεντιάζουν χαλαρά ενώ.. κάνουν ορθοπεταλιές σε διθέσιο ποδήλατο μέσα στη φύση. Για πρώτη φορά η Αθηνά Οικονομάκου τραγουδάει ζωντανά και ακαπέλα, τραγούδια που της αρέσουν και τα αγαπάει πολύ.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή στο Τhe2night Show του Σαββάτου. Τραγουδάνε ζωντανά μεγάλες τους επιτυχίες και μας μιλάνε για τη συνεργασία τους στο «Φως».  Μεταξύ άλλων, η Καίτη Γαρμπή, μας μιλάει για τον 17χρονο γιο της με τον Διονύση Σχοινά και την ενασχόλησή του με την μουσική. Η Στέλλα Καλλή παίζει λέξεις τραγούδια και αποδεικνύεται πιο δυνατή παίκτρια από τον Δημήτρη Σταρόβα.

The 2night Show

Το The2night Show γεμίζει μπουχάρες. Μαζί μας η «βασίλισσα των χαλιών» Δέσποινα Μοιραράκη. Μας αποκαλύπτει ότι θέλει πολύ να γίνει παρουσιάστρια και να έχει μια δική της εκπομπή συνεντεύξεων ή ένα τηλεπαιχνίδι. Ποια έκπληξη περιμένει τη Δέσποινα στο πλατό του The2night Show και σε ποιά δοκιμασία ην υποβάλλει  ο Γρηγόρης;

The 2night Show

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, κάτι διαφορετικό και νέο βλέπουμε στο The2night Show. Ο Γιώργος Λιανός είναι μαζί μας και ενώνει τη φωνή του με εκείνη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, του Δημήτρη Σταρόβα  και των AlcaTrash.

The 2night Show