The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show

Σήμερα στις 23:15 στον ΑΝΤ1.

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ο αγαπημένος ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.  Παίζει λέξεις – τραγούδια με τον Δημήτρη Σταρόβα και κάνει την ανατροπή, καθώς τον «στριμώχνει» φανερά με το ταλέντο και την ταχύτητά του. Δηλώνει ότι δεν έχει απατήσει ποτέ μέσα σε μια σχέση και μας εξηγεί γιατί «όλα είναι θέμα αισθητικής».

The 2night Show

Η λαμπερή και πολύ δραστήρια Ζέτα Δούκα συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη και μας μιλάει για την εμπειρία της ως μαμά καθώς και για την όμορφη αλλαγή που έχει επιφέρει στη ζωή της. Παίζει παντομίμα με τον Γρηγόρη και τον Δημήτρη και το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό..

The 2night Show

Η γλυκιά Τζένη Μελιτά έρχεται στο The2night Show και μας εκπλήσσει με τις ποιητικές τις δεξιότητες.. απαγγέλλοντας ένα ποίημα αφιερωμένο αποκλειστικά στον Γρηγόρη. Γιατί ο Γρηγόρης της κάνει δώρο μια χημική τουαλέτα; Τι γίνεται όταν εκείνη του μιλάει για τη φοβία της στα ερπετά και βλέπει τον Γρηγόρη να φιλάει μια σαύρα;

The 2night Show

O χαρισματικός συνθέτης και ερμηνευτής, Περικλής Κανάρης αυτή την Πέμπτη στο The2night Show. Στην πρώτη του εμφάνιση στη γενέτειρά του, την Αθήνα, ο Περικλής Κανάρης παρουσιάζει τον «Αόρατο», μια μοναδική σύμπραξη με τον μεγάλο ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, στο Θέατρο Παλλάς την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.