The 2night show: Ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλά για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την εμπειρία του στο Survivor, μιλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 00.15 και Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 00.40, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 00.15…

Η Ελένη Φουρέιρα αφήνει για λίγο την καρέκλα του κριτή του So You Think You Can Dance και συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The2night Show. Μοιράζεται μεταξύ άλλων, τη μέχρι τώρα εμπειρία της από το χορευτικό talent show ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας της επιφυλάσσουν μία έκπληξη.

Κάνει διεθνή καριέρα στην Κίνα και την Ινδία. Μαζί μας το μοντέλο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο The2night Show.

Στο πλατό του The2night Show έρχεται και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος. Μιλάει για όλα, αποκαλύπτει επαγγελματικές και προσωπικές πτυχές της ζωής του και τραγουδάει ζωντανά.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 00.40…

Στο The2night Show, ο Στέλιος Χανταμπάκης. Μιλάει  για την πρόσφατη τηλεοπτική του εμπειρία και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ακόμη: Στο The2night Show, το «Παιχνίδι με τις Ομπρέλες», το νέο παιχνίδι της εκπομπής που σπάει ταμεία και μοιράζει μεγάλα δώρα στους τηλεθεατές.