2019 Ευχές: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην ΕΡΤ1

Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 22:00!

O Πάνος Χρυσοστόμου και η Σόνια Φίλη ανοίγουν το στούντιο της ΕΡΤ και μπαίνουν στα σπίτια μας για το πιο λαμπερό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της ελληνικής τηλεόρασης.

Ούτε με μία, ούτε με δύο, αλλά με… 2019 ευχές θα μας κάνει και φέτος «ποδαρικό» η ΕΡΤ1, μ’ ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο μουσική, τραγούδι και χορό, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 22:00.

Η Εβελίνα Αγγέλου, η Καλλιόπη Βέττα, ο Βασίλης Γισδάκης, ο Παντελής Θεοχαρίδης, η Αργυρώ Καπαρού, ο Ηλίας Λιούγκος, η Αφροδίτη Μάνου, η Ευτυχία Μητρίτσα, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ηρώ Σαΐα, και ο Σταύρος Σιόλας συμπράττουν με την Ορχήστρα του Μανόλη Ανδρουλιδάκη και ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών που έχουν γράψει ιστορία.

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ο Θοδωρής Κοτονιάς, η Σοφία Παπάζογλου, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Ναταλία Ρασούλη, ο Κωνσταντίνος Στεφανής και η Αγγελική Τουμπανάκη, μας ταξιδεύουν με τις αξέχαστες μελωδίες του Μανώλη Ρασούλη, ενώ ο Στέλιος Βαμβακάρης με την Ορχήστρα του μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του ρεμπέτικου.

Το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται στην Κρήτη και τον Πόντο από τα μέλη της Ένωσης Κρητών Μεταμόρφωσης «Η Μεγαλόνησος» και του Συλλόγου Ποντίων «Αργοναύται – Κομνηνοί».

Η ορχήστρα του Βαγγέλη Κονιτόπουλου και οι χορευτικοί σύλλογοι Σύνδεσμος Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού «Αιγέας» και Πολιτιστικό – Χορευτικό Σωματείο «Χοροαχλιστός» μας ταξιδεύουν με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα μέχρι τη Μακεδονία κι από την Κρήτη έως την Κύπρο.

Φορέστε τα γιορτινά σας, γεμίστε τα ποτήρια σας και ευχηθείτε μαζί μας «Καλή Χρονιά»!