Your Face Sounds Familiar: Ποιους θέλουν στην κριτική επιτροπή;

YFSF

Πότε θα δούμε τον επόμενο κύκλο του YFSF;

Συνεχίζουν τις διερευνητικές επαφές στον ΑΝΤ1 με ηθοποιούς και τραγουδιστές που θα ήθελαν να συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι στον επόμενο κύκλο του Your Face Sounds Familiar. Το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων είναι και αυτό που θα καθορίσει το πότε θα δούμε ξανά στον αέρα το YFSF. Το κανάλι επιθυμεί η σύνθεση των προσώπων να είναι ενδιαφέρουσα, έτσι ώστε να μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό. Για τον λόγο αυτό δεν θα είναι έκπληξη αν τελικά η πρεμιέρα του γίνει το φθινόπωρο του 2024.

Στο μεταξύ, όμως, φαίνεται πως η επιθυμητή επιλογή για αυτούς που θα καθίσουν στις τέσσερις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, περιλαμβάνει πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Θανάσης Αλευράς, είναι τα ονόματα που ιδανικά θα ήθελαν στο κανάλι να έχουν στο Your Face Sounds Familiar ως κριτές. Μάλιστα, αυτά τα πρόσωπα έχουν αναφερθεί και στις επαφές που γίνονται με τους υποψήφιους διαγωνιζόμενους.

Εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων του ΑΝΤ1, θα έχει πολύ ενδιαφέρουν να δούμε ποια θα είναι η οριστική σύνθεση των ανθρώπων που θα πάρουν μέρος στην επιστροφή του YFSF.