Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η πρόταση του Alpha που δεν έγινε αποδεκτή!

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η παρουσιάστρια δεν μπήκε καν στη διαδικασία να το συζητήσει…

Η ρήξη ανάμεσα στον Alpha και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι δεδομένη και το Πάμε Πακέτο δεν πρόκειται να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια θα βρεθεί, λογικά, εκτός Alpha, καθώς η πρόταση που φέρεται να της έχει γίνει από το κανάλι, δεν έγινε αποδεκτή από την ίδια.

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η τελευταία επικοινωνία μεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Στέλεχος του καναλιού ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθμός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σημείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προς το παρόν ξεκουράζεται στη Χαλκιδική και ολοκληρώνει τη συγγραφή του τέταρτου βιβλίου της. Σε πρώτη φάση δεν σκοπεύει να επανακάμψει τηλεοπτικό, τουλάχιστον άμεσα. Άλλωστε, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίτερα είχε κάνει συζητήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, η ολοκλήρωση των συζητήσεών της με τον Alpha το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου συνέπεσε χρονικά με την περίοδο που στην ουσία τα υπόλοιπα κανάλια είχαν κλείσει το πρόγραμμά τους για τη νέα σεζόν.

Πάντως το “Πάμε Πακέτο” δεν πρόκειται να μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ο τίτλος και τα δικαιώματα της εκπομπής παραμένουν στον Alpha, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει η πρόθεση να αξιοποιηθούν», αναφέρεται στο δημοσίευμα του περιοδικού “TV Έθνος”.