Βάσω Λασκαράκη: Πότε αρχίζει η νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ και ποιοι θα συμμετέχουν;

Βάσω Λασκαράκη

Γιατί αργούν οι υπογραφές;

Σε αναμονή για τις υπογραφές βρίσκεται η Βάσω Λασκαράκη, η εταιρεία παραγωγής που θα αναλάβει την εκπομπή της και ο ΣΚΑΪ που θα την μεταδώσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για γραφειοκρατικούς λόγους δεν έχουν ετοιμαστεί και υπογραφεί τα συμβόλαια, ώστε να προχωρήσει ο σταθμός σε επίσημες ανακοινώσεις. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Το ανανεωμένο Dot θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ, αν όλα πάνε καλά, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 3 το μεσημέρι και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα. Ένας από τους προτεινόμενους τίτλους της εκπομπής είναι το «Break», θα πρέπει όμως για να οριστικοποιηθεί να υπάρξει έγκριση από το κανάλι.

Με δεδομένο ότι οι συντελεστές της νέας εκπομπής δεν επιθυμούν να θυμίζει Dot, το project στήθηκε εξαρχής επάνω στην Βάσω Λασκαράκη και γι’ αυτό τον λόγο θα είναι η μοναδική παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε ότι την περασμένη σεζόν, η έμπειρη δημοσιογράφος Γωγώ Αυγερινοπούλου είχε πάρει μέρος στο Dot κάνοντας τις συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της showbiz, σε μια προσπάθεια ενδυνάμωσης της εκπομπής. Προς το παρόν δεν θα συμμετέχει στο «Break» αν και δεν αποκλείεται να την δούμε σε κάποιο άλλο πρότζεκτ της εταιρείας παραγωγής.

Στην κουζίνα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ με την Βάσω Λασκαράκη θα μπει η Μάγκι Ταμπακάκη από το Masterchef και η Νεκταρία Κοκκινάκη.