Τρεις παρουσιαστές στην πρωινή ζώνη του Alpha το καλοκαίρι;

Alpha

Δυο γυναίκες και ένας άντρας είναι έτοιμοι να πάρουν στα χέρια τους το πρωινό πρόγραμμα του Alpha, αν καταλήξουν σε οριστική συμφωνία.

Όχι ένας, όχι δύο αλλά τρεις παρουσιαστές αναμένουν το πράσινο φως για να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Alpha το φετινό καλοκαίρι. Μετά από αρκετές συζητήσεις και συσκέψεις, στο κανάλι φαίνεται πως άρεσε ένας συγκεκριμένος συνδυασμός τριών προσώπων, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στον να παραλάβουν το πρωινό του σταθμού όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Τάκης Χατζής φύγουν για διακοπές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Alpha σκέφτεται να κατεβάσει στην καλοκαιρινή αρένα δύο συνεργάτες γνώριμους από πέρυσι και μια συνεργάτιδα που θα δοκιμαστεί πρώτη φορά αυτή την ώρα. Η Βίκυ Χαντζή και ο Παναγιώτης Σουρέλης θα μας λένε φέτος καλημέρες παρέα με την Φωτεινή Πετρογιάννη, εφόσον επέλθει οριστική συμφωνία.

Alpha

Η καλοκαιρινή εκπομπή του Alpha αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν στα μέσα του Σεπτέμβρη.