Το Live News και ο Νίκος Ευαγγελάτος σε σταθερή, ανοδική τροχιά στο MEGA

Live News

Τον Φεβρουάριο, η ενημερωτική εκπομπή του MEGA "Live News" κέρδισε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 14,4%

Το ραντεβού με την ενημέρωση κάθε απόγευμα στις 16:20 στο MEGA και στο Live News έχει γίνει πλέον σταθερό. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η δημοσιογραφική του ομάδα παρουσιάζουν ένα πλήρες ενημερωτικό μαγκαζίνο, δίνοντας την εικόνα της επικαιρότητας και των πιο σημαντικών θεμάτων της ημέρας, με ρεπορτάζ, αποκαλύψεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Οι τηλεθεατές έδειξαν ξεκάθαρα και τον μήνα Φεβρουάριο την προτίμησή τους στην εκπομπή ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τα ποσοστά τηλεθέασης αλλά και χαρίζοντας την πρωτιά με ποσοστό 14,4% στο δυναμικό κοινό 18-54. Στην ζώνη προβολής της εκπομπής (16:20-18:34) και στην ίδια κατηγορία κοινού ο ανταγωνισμός κατέγραψε χαμηλότερα ποσοστά : ΣΚΑΙ: 13,2%, STAR: 12,9%, ALPHA: 12,6%, ΑΝΤ1:10%, OPEN:4,3% και ET1: 3,3%.

Η άνοδος των ποσοστών του Φεβρουαρίου σε σχέση με τα ποσοστά που έφτασε η εκπομπή τον Ιανουάριο αφορά και το γενικό σύνολο του κοινού (από 14,6% που έκλεισε τον Ιανουάριο ανέβηκε στο 15,5% τον Φεβρουάριο) αλλά και στο κοινό 18-54 (από 13% τον Ιανουάριο ανέβηκε στο 14,4% τον Φεβρουάριο). Ειδικότερα στην κατηγορία κοινού Άνδρες 25-54 η άνοδος έφτασε κοντά στις 3 ποσοστιαίες μονάδες (από 13,9% σε 16,6%), αύξηση ποσοστών από μήνα σε μήνα που είναι δύσκολο να κερδηθεί λόγω της διαρκώς μεταβαλλόμενης απογευματινής ζώνης με προσθήκες και αλλαγές στα προγράμματα του ανταγωνισμού.

Μισό εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:20 το LIVE NEWS με τη μέση κάλυψη της εκπομπής να φτάνει το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές την ημέρα.

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας με μεγάλη ατζέντα δημοσιογραφικών θεμάτων, με αποκαλύψεις που συγκλόνισαν για το ελληνικό Metoo, με σημαντικές ειδήσεις από το χώρο της υγείας και την πορεία της επιδημίας COVID-19 στη χώρα μας αλλά και διεθνή θέματα που παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν στο LIVE NEWS. Οι τηλεθεατές έδειξαν ξεκάθαρα ότι η απογευματινή ενημέρωση είναι στη πρώτη θέση της λίστας των προγραμμάτων που παρακολουθούν και η επιλογή MEGA στην πρώτη θέση της προτίμησής τους.