Το Κοσμοράδιο 95,1 ανατρέπει τα δεδομένα της ακροαματικότητας στη Θεσσαλονίκη

Κοσμοράδιο

Η πρωτιά στους πίνακες μετρήσεων πέρασε στα χέρια των μουσικών παραγωγών του Κοσμοράδιο 95,1

Το Κοσμοράδιο 95,1, ο μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης που λειτουργεί από το 1987, έκανε μια μεγάλη ανατροπή.

Για πρώτη φορά στα χρονικά των μετρήσεων ακροαματικότητας, ένα ραδιόφωνο με ελληνική μουσική στη Θεσσαλονίκη, καταφέρνει να πιάσει κορυφή. Συγκεκριμένα, το Κοσμοράδιο 95,1 κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 15,3%!

Στην δεύτερη θέση ακολούθησε ένα αμιγώς αθλητικό ραδιόφωνο το Μετρόπολις, στην τρίτη θέση ο ενημερωτικός σταθμός Ράδιο Θεσσαλονίκη, στην τέταρτη θέση ο Λαικός, ενώ τέσσερα ραδιόφωνα με ξένο ρεπερτόριο κατέλαβαν τις θέσεις πέντε έως οκτώ.

Έμπειροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, από τα πιο γνωστά ονόματα του ραδιοφώνου, αλλά κυρίως από τα πιο αγαπητά στο κοινό, έχουν δημιουργήσει ένα 24ωρο πρόγραμμα που εκ του αποτελέσματος ξεπέρασε κάθε ανταγωνισμό.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαία και η προτίμηση που δείχνουν οι καλλιτέχνες στο Κοσμοράδιο 95,1, οι συνεντεύξεις των οποίων αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού και αναπαραγωγής από τα Μέσα της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο διαδίκτυο.