Το απόλυτο «Καλό μεσημεράκι» στην τηλεθέαση είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Νίκος Μουτσινάς

Πως έκλεισε η εβδομάδα για την εκπομπή του ΣΚΑΪ;

Ο απόλυτος κυρίαρχος της μεσημεριανής ζώνης μοιάζει να είναι, τη φετινή χρονιά, ο Νίκος Μουτσινάς. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν σταματά να χαρίζει απολαυστικές στιγμές στους τηλεθεατές και να βαδίζει καθημερινά σε ιδιαίτερα μονοπάτια χιούμορ μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

Χαρακτηριστικά είναι, άλλωστε, τα υψηλότατα ποσοστά που σημείωσε η μεσημεριανή εκπομπή και στο κλείσιμο της τρέχουσας εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Μουτσινάς φόρεσε τα… ερωτικά του λόγω του Αγίου Βαλεντίνου και – όπως φάνηκε – κατόρθωσε να «τρελάνει» τους τηλεθεατές καθώς και τα μηχανάκια της Nielsen. Για παράδειγμα, στο σύνολο της τηλεθέασης το «Καλό Μεσημεράκι» έφτασε σε τέταρτο μέχρι το 24,7% ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε το ακόμα πιο υψηλό 29,7%!

Παρά τον ανταγωνισμό, λοιπόν, για μια ακόμα φορά ο Νίκος Μουτσινάς πήρε με ευκολία μαζί τους τηλεθεατές σε ένα μοναδικό μεσημεριανό χορό χιούμορ και κεφιού. Στο γενικό σύνολο το «Καλό Μεσημεράκι» είχε μέσο όρο 21% ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 23,4%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων