Τηλεθέαση: Το Βινύλιο έπαιξε σε… υψηλές στροφές

τηλεθέαση

Πώς πήγε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη;

Ο Αντώνης Κανάκης επέστρεψε διπλά αυτή την εβδομάδα στις οθόνες μας, για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μετά την πρεμιέρα του διαχρονικά επιτυχημένου Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Τρίτης χαμήλωσαν τα φώτα και το Βινύλιο άρχισε να παίρνει στροφές και μάλιστα, οι στροφές αυτές ήταν πολύ πιο γρήγορες απ’ ό,τι στην προηγούμενη σεζόν.

Με καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο και… έκπληξη – Πάολα, ο Αντώνης Κανάκης αιφνιδίασε ευχάριστα το μεταμεσονύκτιο τηλεοπτικό κοινό και το Βινύλιο έπαιξε στις 16,2 «στροφές» στο γενικό και στις 16,5 στο δυναμικό κοινό. Στις γυναίκες ηλικίας 18-24 η εκπομπή έφτασε στο 32,5, ενώ σημείωσε τηλεθέαση 23,5 στις γυναίκες 25-44. Τα παραπάνω ποσοστά είναι σαφώς πολύ υψηλότερα από αυτά που κατέγραφαν πέρυσι οι μετρητές της Nielsen για την εκπομπή, η οποία, μάλιστα, ανέβασε τα ποσοστά που «κληρονόμησε» από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης έκανε το «χτύπημά» της και η Ελεονώρα Μελέτη. Η late night εκπομπή του Alpha έπαιξε ακριβώς απέναντι από αυτή του ΣΚΑΪ και συγκέντρωσε το 17,2 των τηλεθεατών στο σύνολο και το 14,2 στις ηλικίες 18-54.

Δείτε την τηλεθέαση για όλα τα προγράμματα εδώ…