Τηλεθέαση: Το Μουντιάλ… πήρε την πρόκριση από το Survivor

τηλεθέαση

Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση που έκαναν τα δύο αντίπαλα προγράμματα το βράδυ της Τετάρτης...

Οι Κροάτες έκαναν και πάλι το θαύμα τους, παίρνοντας την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Κροατία επικράτησε της Αγγλίας στο Μουντιάλ, επικράτησε, όμως, και του Survivor, κλέβοντας την τηλεθέαση από τον ΣΚΑΪ.

[dfp_ads id=236982]

Το reality επιβίωσης αποχαιρέτησε το βράδυ της Τετάρτης τον Άγιο Δομίνικο με κλάματα και φωτιές. Τα μεσάνυχτα ο Σάκης Τανιμανίδης μας καλησπέρισε/καλημέρισε από την Αθήνα, μαζί με τις Κατερίνα Δαλάκα – Βιργινία Δικαιούλια, τις δύο παίκτριες που διεκδίκησαν μια θέση στον αποψινό Ημιτελικό. Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν μεταμεσονύκτια για να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό το κορίτσι που επιθυμεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. Τελικά, νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν η Κατερίνα Δαλάκα και η ΕΡΤ…

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το μουντιάλ στέρησε την πρωτιά από τον ΣΚΑΪ, καθώς μέχρι τις 23:45, η ΕΡΤ «πέταγε» έως και το 51,8%! Το ίδιο διάστημα, το Survivor κινούταν χαμηλά, κάτω από το 20%. Στη συνέχεια, το reality ανέβηκε έως και το 37%.

Το Μουντιάλ σημείωσε μέσο όρο 45,4% στο γενικό και 46,9% στο δυναμικό κοινό. Το Survivor περιορίστηκε στο 24,3% και 22,2% αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα…

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων