Τηλεθέαση: Το Μουντιάλ απόλυτος κυρίαρχος το βράδυ του Σαββάτου

Τηλεθέαση Σάββατο

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Agb το βράδυ του Σαββάτου

Κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό φαίνεται πως δεν άφησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το βράδυ του Σαββάτου. Ο αγώνας Αργεντινή-Αυστραλία, με την εξαιρετική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και χάρισε στον Ant1 άνετα την πρωτιά τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό 15-54.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό ο ποδοσφαιρικός αγώνας Αργεντινή-Αυστραλία σημείωσε μέσο όρο 28,9%. Το live του J2US βρέθηκε δεύτερο με 12,6%, ενώ το «Σπίτι με το Mega» ήρθε τρίτο με 6,3%. Ακολούθησαν η εκπομπή Πρόσωπα της ΕΡΤ με 4,9%, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Φλόγα και Άνεμος» με 3,8%, η «Λάβα» του ΟΡΕΝ με 3,4% και το «Ό,τι Αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο με 2%.

Στο γενικό σύνολο, ο αγώνας Αργεντινή-Αυστραλία άγγιξε το 29,2%, το J2US 14,7% και το «Σπίτι με το Mega» το 9,1%. Ακολούθησαν τα «Πρόσωπα» με 7,1%, το «Φλόγα και Άνεμος» με 6,1%, η «Λάβα» με 4,2% και το «Ό,τι Αγαπώ» με 3,5%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Αργεντινή – Αυστραλία – 28,9%

Just the 2 of Us – 12,6%

Σπίτι με το Mega – 6,3%

Πρόσωπα –  4,9%

Φλόγα και Άνεμος – 3,8%

Λάβα – 3,4%

Ό,τι Αγαπώ – 2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αργεντινή – Αυστραλία – 29,2%

Just the 2 of Us – 14,7%

Σπίτι με το Mega – 9,1%

Πρόσωπα –  7,1%

Φλόγα και Άνεμος – 6,1%

Λάβα – 4,2%

Ό,τι Αγαπώ – 3,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.