Τηλεθέαση: Το «Μην Ψαρώνεις» …πλήγωσε το «Τατουάζ»

Μην Ψαρώνεις

Η πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε να "χτυπήσει" το δημοφιλές σίριαλ του Alpha.

Μια βαθιά ανάσα πήρε η prime time του ΑΝΤ1 με την άφιξη της νέας ελληνικής σειράς «Μην Ψαρώνεις». Με δύο δημοφιλείς ηθοποιούς στο βασικό καστ, φρέσκα πρόσωπα να τους πλαισιώνουν και μια Μαρία Ιωαννίδου που έκλεψε τις εντυπώσεις, το σίριαλ κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αν και σε ορισμένα σημεία θύμιζε… #10YearChallenge.

Το σημαντικότερο όλων, ωστόσο, έχει να κάνει με την τηλεθέαση. Το Μην Ψαρώνεις είναι η πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε να «χτυπήσει» το Τατουάζ του Alpha, που «βασιλεύει» στην prime time τις δύο τελευταίες σεζόν. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το σίριαλ του ANT1 σημείωσε ποσοστό 21,6% στο γενικό και 22,6% στο δυναμικό κοινό. Το πρώτο ημίωρο η σειρά έφτασε έως το 26,9%, ενώ στο δεύτερο ημίωρο υποχώρησε στο 18%.

Στο διάστημα 22:00 – 23:00, ο Alpha συγκέντρωνε ποσοστά 21,9% και 19,5% αντίστοιχα. Συνολικά έως τις 23:15, το Τατουάζ έκανε τηλεθέαση 22,3% στο γενικό και 19,7% στο δυναμικό κοινό. Το σίριαλ πήρε πίσω το κοινό του μετά τις 22:30 και τώρα μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η μονομαχία τις επόμενες εβδομάδες. Θα… ψαρώσουν με τον ΑΝΤ1 οι τηλεθεατές ή όχι; Αναμένουμε…

Δείτε εδώ την τηλεθέαση όλων των προγραμμάτων

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων