Τηλεθέαση: Το MasterChef επέστρεψε, σαν να μην έφυγε ποτέ, αφανίζοντας τον ανταγωνισμό

MasterChef

Σαρωτική η τηλεθέαση του MasterChef στην πρεμιέρα του...

Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο του MasterChef, το βράδυ του Σαββάτου, με τους τηλεθεατές να μοιάζουν να μην έχουν αφήσει στιγμή το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής από το τελευταίομ επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου. Και αυτό καθώς κατόρθωσε με το… «καλησπέρα» να εκτοξευθεί στα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Niealsen για το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, η πρεμιέρα του νέου Masterchef σημείωσε το μεγαλοπρεπές 40% στο δυναμικό κοινό και 33,4% στο γενικό σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο τέταρτο για την επιστροφή του ριάλιτι μαγειρικής του STAR άγγιξε το 44,8% στο δυναμικό κοινό.

Την ίδια ώρα στον ανταγωνισμό, με μεγαλύτερη σαφώς διάρκεια, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ σημείωσε ποσοστό 14,4% στο δυναμικό κοινό και 20% στο γενικό σύνολο. Η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ, «Στα τραγούδια λέμε ναι» απέσπασε μερίδιο στην τηλεθέαση 2% στο δυναμικό κοινό και 5,5% στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.