Τηλεθέαση: Το Live News έφερε το Mega στην πρώτη θέση

τηλεθέαση

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με το Live News έφερε για αρκετή ώρα την πρωτιά στο Mega.

To Live News φαίνεται ότι πλέον «ρυθμίζει» κάθε απόγευμα την τηλεθέαση της ζώνης. Ο Νίκος Ευαγγελάτος καταφέρνει μέσα στον μεγάλο ανταγωνισμό να φέρνει το Mega στην πρώτη θέση του πίνακα της Nielsen για αρκετή ώρα.

Η ενημέρωση γύρω από κάθε νέα εξέλιξη για τον ιό COVID-19 που έπληξε και την Ελλάδα, οι απόψεις και οι ψύχραιμες αποτιμήσεις των ειδικών, τα δεδομένα σε διεθνές επίπεδο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, ψηλά στην ατζέντα του ενημερωτικού τομέα του MEGA και ειδικότερα του Live News.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του θέματος που αφορά στο μέγιστο βαθμό την δεδομένη χρονική περίοδο τους πολίτες και την προσπάθεια αυτή το τηλεοπτικό κοινό την αγκαλιάζει με θέρμη.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, το Live News σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 13% στο δυναμικό κοινό και 10,6% στο γενικό. Από τις 17:15 έως τις 18:00 το Mega πέρασε στην πρώτη θέση με ποσοστά που έφτασαν έως το 16,6%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων