Τηλεθέαση: Το Euro 2020 ξεκίνησε και οι οθόνες γύρισαν στον ΑΝΤ1

Euro 2020

Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα ανάμεσα σε Τουρκία και Ιταλία;

Πρεμιέρα χθες, Παρασκευή για το Euro 2020 και η τηλεθέαση χτύπησε «κόκκινο» όπως ήταν αναμενόμενο από τους απανταχού φίλους της στρογγυλής θεάς!

Για πρώτη φορά τα δικαιώματα της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης έχει αποκτήσει ιδιωτικό κανάλι και αυτό δεν είναι άλλο από τον ΑΝΤ1. Όπου και γύρισαν, δηλαδή, οι περισσότεροι τηλεοπτικοί δέκτες στον πρώτο αγώνα του Euro 2020 ανάμεσα στην Τουρκία και την Ιταλία με μεγάλη νικήτρια την δεύτερη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η πρεμιέρα του Euro 2020 στον ΑΝΤ1 – στο διάστημα 22:00 με 00:00 – κατόρθωσε να σημειώσει 23,9% στο δυναμικό κοινό και 22,6% στο γενικό σύνολο. Τα υψηλότερα, δε, τέταρτα έφτασαν στο 28,9% και 26,5% στο γενικό σύνολο!

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.