Τηλεθέαση: Τιτανομαχία για Άγριες Μέλισσες, Survivor και MasterChef

τηλεθέαση

Αναλυτικά οι μετρήσεις για την τηλεθέαση...

Τελευταία εβδομάδα που μπαίνουν και οι τρεις μεγάλοι μονομάχοι στην τηλεοπτική αρένα της prime time ζώνης. Οι Άγριες Μέλισσες μάς αποχαιρετούν την Πέμπτη και το Survivor με το MasterChef θα δώσουν μάχη για την τηλεθέαση για μία εβδομάδα ακόμα.

Το βράδυ της Δευτέρας η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με το reality του ΣΚΑΪ, τη σειρά του ΑΝΤ1 και τις μαγειρικές του Star να κονταροχτυπιούνται για την κορυφή, Οι διαφορές τους στο δυναμικό κοινό πολύ μικρές για το σύνολο της διάρκειας προβολής τους. Ωστόσο, το διάστημα που έπαιζαν απέναντι και οι τρεις, πήραν προβάδισμα οι Άγριες Μέλισσες -χτύπησαν 30αρια σε τέταρτα με τους αντιπάλους τους να κινούνται γύρω και κάτω από το 20%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

SURVIVOR 27,9%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,8%
MASTERCHEF 27.2%

ΓΕΝΙΚΟ

SURVIVOR 27,9%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,3%
MASTERCHEF 22,1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.